onsdag 23 april 2008

Äntligen är våren här!

Och när våren är här så är man ute mycket mer än vanligt. Solen skiner varje dag, marken och träden står i blom, !!se upp alla pollenallergiker!! alla äckliga insekter dyker fram, man kan gå i lättar klädsel och Elliot springer som en amok kossa som kommit ut på fältet efter ett halvår inne i stallet :) .

Det är så roligt att se hur Elliot utvecklas, han är otroligt smart för att ha en sådan liten hjärna! När vi var ute och gick här om dagen skulle jag berömma honom med en liten godisbit (vilket är väldigt sällan) och så tog han den i munnen- sprang iväg- grävde ett hål i marken- la ner godiset i hålet- fyllde igen hålet med jord och löv, kissade lite över det... och sen gick han vidare. Han gömde godiset och sedan la han revir. Det kanske är hans gömställe..eller så kanske han samlar lite mat inför nästa vinter ifall matte inte skulle ha råd med mat och godis. hehe!

Han har fått leka jätte mycket med valparna här i området och har fått sig riktigt många hundkompisar, vi träffas ofta på morgonpromenaden runt 05.45 och så kanske vi ses på ftermiddagen någongång. Hans bästa vän är Cavalieren Ebba som är 4 månader gammal. Idag har Elliot varit hos Lola och Ebba sen morse och lekt hela dagen! Så han lär nog soa resterande av dygnet.


Här kommer lite nya bilder på Elliot:





Ta hand om er // Matte & Elliot

3 kommentarer:

Anonym sa...

tunnLilla Gullefjun

Vad fin han är och vilket uttryck! Han äger verkligen marken han står på.

Hälsningar Iréne o mamma Molly

Anonym sa...

Ja verkligen, han är jättefin!

Anonym sa...

Det var en sötnos!!!